Servicii Oferite

Pază umană a bunurilor şi valorilor cu agenţi de pază dotaţi corespunzător activităţii pe care o desfăşoară, oferind maxima protecţie şi securitate în orice situaţie.
Detalii pază umană
Instalare şi mentenanță sisteme de detecţie şi alarmare locală antiefracţie şi la hold-up, sisteme CCTV, interfoane, video-interfoane, sisteme controlacces, funcţie de solicitări.
Instalare şi mentenanță
Oferim servicii integrate pentru protecția optimă a obiectivelor. In funcţie de nevoile clienţilor, serviciile de pază umană sunt completate de sisteme de alarmare la efracție sau sisteme de alarmare ...
Protecția obiectivelor
Gardă de corp pentru persoane cu funcţii deosebite şi grupuri de persoane VIP; Acest tip de serviciu cu o prezenţă discretă sau evidentă (în funcţie de cerinţele dumneavoastră) a agenţilor...
Gardă de corp

SC TURAP PROTECTION SRL

Viziunea noastră asupra securităţii este că aceasta reprezintă un serviciu de larg consum, absolut necesar tuturor persoanelor şi companiilor, care trebuie prestat la standarde maximale de calitate. Orice rabat de la calitate reprezintă o sursă de risc asupra integrităţii bunurilor, valorilor şi persoanelor protejate.

  • Transparenţă. Comunicăm direct şi deschis cu toţi partenerii noştri.
  • Unitate. Colaborăm strâns atât cu angajaţii, cât şi cu clienţii noştri
    pentru a putea atinge scopul comun al excelenţei în servicii.
  • Responsabilitate. Acţionăm în mod responsabil pentru a oferi servicii de calitate.
  • Adaptabilitate. Suntem flexibili în abordare, pentru a ne plia pe nevoile clienților.
  • Progres. Investim permanent în calitatea oamenilor, echipamentelor şi tehnologiilor
Contactează-ne acum!
Securitate la evenimente sportive sau artistice. Oferim servicii integrate pentru asigurarea securităţii la venimente precum concerte, evenimente sportive şi culturale, lansări de produse, târguri etc.
Securitate evenimente
Suntem aici pentru a-i ajuta pe toţi cei care au nevoie de securitate şi pază, serviciul de „Consultanţă” vine în întâmpinarea celor care trimit Cereri de Ofertă si compun Caiete de Sarcini.
Consultanţă pază şi protecție
CONSULTANŢĂ ÎN DOMENIUL SERVICIILOR DE URGENŢĂ evaluarea riscului de incendiu, verificarea respectării avizelor şi autorizațiilor de prevenire si stingere a incendiilor..
Consultanţă
PROIECTARE, INSTALARE SI MENTENANȚĂ sisteme de detecție, alarmare și stingere a incendiilor Proiectare / instalare / mentenanță sisteme stingere incendiu cu instalații tip sprinkler, sistem pompare...
Proiectare / instalare / mentenanță

Contactaţi-ne acum pentru o ofertă personalizată

TURAP PROTECTION

SC TURAP PROTECTION SRL este o societate cu capital integral privat care îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu prevederile Legii nr.333 din 2003, având ca cod CAEN 8010 - Activități de protecție şi gardă.

turap ptotection